שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/01/2024 | 18:22 | מאת: ליה

שלום שאלה - לפי החישוב של וסת אחרון, ככל הנראה שאני בשבוע 4+5. שתן חיובי, טרם נעשתה בדיקת דם. היום הייתי אצל רופא נשים ורירית הרחם הייתה מעובה (16) אך לא נצפה שק הריון. על מה זה יכול להעיד? יכול להיות הריון חוץ רחמי? מה עליי לעשות? אודה לפירוט

הי, בשבוע 4+5 ברוב המקרים עדיין קשה לזהות את שק ההריון. באם את מרגישה בטוב (ללא כאבים חריגים או דימום) - אין סיבה לחשש. כדאי פשוט לחזור על סונר גינקולוגי בעוד כשבוע-שבועיים. בשלב זה כבר ניתן יהיה לראות בבירור את שק ההריון. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון