הריון שבוע חמש בחרדה נוראית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/01/2024 | 16:14 | מאת: יהלי

שלום ד"ר מחר נכנסת לשבוע חמישי בדיקת בטא היום רק 961. זה נמוך מדי נכון? אחרי הפלה קודמת וללא ילדים עדיין. בחרדה נוראית על ההריון. בנוסף, היום לאחר מקלחת (לא אמבטיה) חמה ממושכת חשתי סחרחורת נוראית וחוששת שגרמתי נזק לעובר. מה הסיכון? תודה.

מעל 1000 BHCG רואים שק הריון בתוך הרחם, עדיף לעשות אולטרסאונד במוקד או אצל רופא מטפל לראות תקינות הריון.

11/01/2024 | 23:34 | מאת: יהלי

כן אני יודעת שמעל 1000 רואים שק היריון והרופא שלי אמר לי לבוא מעל 2000, מה שאני שואלת הוא האם הערך 961 תקין לשבוע 5? )בול, 5 פלוס אפס) תודה רבה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון