יין לפני גילוי הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/01/2024 | 19:01 | מאת: יהלי

שלום ד"ר, בת 35, היריון ספונטני (הייתה הפלה טבעית לפני כמעט שנתיים, מאז לא ניסינו). גיליתי את ההריון בבדיקה ביתית לפני יומיים, ביום בו הייתי צריכה לקבל מחזור. 4 ימים קודם לכן (עוד טרם האיחור במחזור, כשלא ידעתי שאני בהריון ואף עשיתי בדיקה ביתית שאמורה לתת תוצאה עוד לפני האיחור במחזור כדי להיות בטוחה והיא יצאה שלילית) שתיתי 2 כוסות יין. כמה זה גרוע? בחרדה נוראית ממש שעשיתי נזק. תודה.

לא נורא בכלל. אין סיבה לחשש אמיתי. מעכשיו הקפידי על להימנע מאלכוהול עד סוף ההריון. בשעה טובה ובהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון