ביוץ בהנקה מחייב הגעה של מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/01/2024 | 21:08 | מאת: רחל

אשמח לדעת האם יש ביוץ בהנקה מלאה וטובה, והאם מחייב שיבוא מחזור לאחר הביץ. אם כן, מה ניתן לעשות כדי למנוע ממחזור להגיע...

הי, אצל רוב הנשים בהנקה מלאה יש עיכוב של הביוץ ולכן גם עיכוב של המחזור. אבל יש נשים בהן העיכוב הזה לא מספיק חזק והן בכל זאת מבייצות גם בהנקה מלאה. כדי למנוע ממחזור להגיע ניתן למשל להיעזר בגלולות שמתאימות להנקה כגון דיאמילה/סרזט. בהצלחה

10/01/2024 | 10:51 | מאת: רחל

מה הסיבה שהעיכוב לא מספיק חזק? האם זה טבע של גוף? או שיש סיבות אחרות, כי ההנקה היא בלעדית, מלאה וממש טובה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון