מחזור חודשי מקדים בשבוע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/11/2023 | 15:29 | מאת: שמחה

שלום שמי שמחה בת 39 יש לי ילד החד לא לוקחת גללות כלום ומחזור כול חודש מקדים לי בשבוע חודש שעבר היה ב15 ועכשו בה ב9 כול חודש מקדים לי בשבוע המחזור וכמה ימים ניפנה שמקדים יש לי כאבי ראש חזקים ואז בה המחזור כאבי בטן וכאבי ראש עם זה תכין תודה

הי, במקרה של מרווח בין וסתי קצר מ25 יום אני ממליצה על קביעת מפגש פרונטלי עם רופא נשים מטפל להשלמת תשאול מכוון מלא, בדיקה גינקולוגית, אולטראסאונד ובמידת הצורך בירור נוסף או טיפול. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון