ניסיון חהכנס להיריון רירית דקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/11/2023 | 12:00 | מאת: שירן

מנסה להיקלט כבר חצי שנה, ווסת סדירה כל 28/30 יום. בבדיקה סמוך לביוץ הרופא אמר שמתרחש ביוץ אבל הרירית נראית דקה. המליץ אסטרופם 2 מג פעמיים ביום החל מהיום השני לווסת ל14 ימים. זה אומר שהביוץ צפוי להתרחש עם הפסקת הכדורים? בכמה ימים צפוי להדחות הביוץ? האם אסטרופם עם אחוזי הצלחה גבוהים לעיבוי רירית?

אסטרופם יכול לעבות את הרירית, אם האסטרופם נלקח מתחילת המחזור הביוץ יידחה בערך כמו מספר הימים שהאסטרופם נלקח

03/11/2023 | 10:18 | מאת: שירן

אז הכוונה שיידחה ב14 יום? נאמר לי שיכול להדחות עד שבוע 14 נשמע לי המון

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון