עוררות בדגדגן ללא גירוי חיצוני

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/11/2023 | 04:02 | מאת: רז

שלום מתנצלת על הפירוט, פשוט אני לחוצה קרה לי מצב בלילה שהרגשתי עוררות חזקה באזור הדגדגן ללא גירוני חיצוני. זה גרם לי להתעורר. הרגשתי שאני רוצה להגיע לפורקן באזור ושהוא רגיש ובולט החוצה והשפתיים נפוחות. לאחר זמן עוצמת התחושה פחתה, אך לא הצלחתי לשוב לישון כמה זמן אחרי. גם הייתה לי תחושה של פיפי בהתחלה שבאמת הגיע אחרי, ולאחר שהלכתי לשירותים הדגדגן לא היה נפוח ובולט כבר אך עדיין תחושה מועטה של גירוי האם עליי להילחץ? מה זה אומר המצב הזה? אני נוטלת גלולות יאז פלוס כמעט שנה ואני כרגע בגלולות הלבנות בחפיסה האם זה קשור? לא קרה לי אף פעם מצב כזה ואני קצת לחוצה מהעניין תודה!

אם כל התלונות חלפו כנראה שידובר בתגובה פיזיולוגית רגילה, בכל מקרה כדאי לפנות לבדיקה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון