דימום קל במשך חודש בלי הפסקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/10/2023 | 06:29 | מאת: שלי

שלום רב אני בת 47 אמא לשלושה ילדים לפני מחודשיים היה לי איחור במחזור שבועיים וחצי כמאט 3 שבועות אחרי זה קיבלתי משחבתי שזה מחזור.אבל זה דימום קל והוא נמשך כבר חודש ימים בלי הפסקה. לפני חצי שנה עשיתי בדיקות הורמונליות כי היה לי דימום בין מחזור ורופא אמר שאני עוד לא בגיל מעבר. שהכל בסדר.תור לרופא רק בעוד חודש ואני מאוד מודאגת תודה מראש

כדאי לעשות בדיקת הריון ואם שלילית אז להמתין ללור לרופא. צריך בדיקת אולטרהסאונד לשלול ממצא בחלל הרחם או צוואר הרחם וכן בדיקה דם להורמונים ואם הכל תקין ייתכן והדימום בגלל גיל מעבר

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון