שאלה לגבי איבחון קונדילומה בפין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/10/2023 | 13:10 | מאת: אביחי

שלום רב אני ממש מיאוש מאז שגילו לי את הקונדילומה. אצלי זה מתבטא בצורה מאוד קטנה אפילו מזערית. טיפלתי כמובן אבל עכשיו אני בלחץ מכל בליטה קטנה או משהו שנראה עיגול. זה מוציא לי את העיניים לנסות להבין אם זה כן או לא. השאלה שלי אם אקנה זכוכית מגדלת איכותית אצליח לאבחן את זה בעצמי ? שלא אכנס סתם לפחדים וארוץ כל רגע סתם לרופא תודה

אני לא חושבת שזה יעזור, האבחנה היא לאחר בדיקת רופא. ניתן לגשת לרופא ולברר לגבי אפשרות של חיסון.

06/10/2023 | 13:25 | מאת: אריאל

חיסון לא עוזר לאחר הדבקה רק לפני

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון