דימום חזק אחרי הוצאת התקן מירנה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/09/2023 | 11:55 | מאת: עירית

שלום רב אני הוצאתי התקן אחרי 8 שנים יש לי דימומים מטורפים ממש כל שעה להחליף האם זה דבר ידוע ? כי אני ממש נלחצת מהכמות קבלתי בהתחלת חודש שבוע וחצי וקבלתי שוב ב20 לחודש כבר שבוע ולא נפסק מחכה להכניס את ההתקן החדש בהתחלת החודש הרופא לא הצליח צריכה שוב להגיע אליו

לאחר הוצאת התקן ייתכן דימום. בכל דימום חריג (קרישים, החלפות תכופות, הכתמה על הבגדים, ממושך) או שמלווה עם חולשה ותחושת התעלפות יש לפנות להערכת רןפא בהקדם.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון