שאלות על כדור בשם אסטרופם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/09/2023 | 09:21 | מאת: שרונה

שלום, הרופאה המליצה לי לקחת אסטרופם לדחות ביוץ במינון הבא: ימים 2-3 לווסת 2 כדורים ביום, יום 4-6 לווסת 1 כדור ליום, יום 7 ואילך - אפס. רציתי לדעת: 1. כמה זמן בערך המחזור אמור להידחות? מתי לצפות לקבל אותו? 2. האם הכדור הזה רק דוחה ביוץ או שיכול גם להגביר ביוץ? מהפן של יותר סיכויים להקלט... 3. האם יכול להגביר סיכון לריבוי עוברים? תודה רבה

1. הכדור בד"כ דוחה את הביוץ בתלות במשך הזמן שאת נוטלת, כמובן זה לא מדע מדוייק, אבל אם את נוטלת במשך 7 ימים, המחזור אמור להידחות ב- 6-7 ימים. 2. הכדור בעיקר דוחה ביוץ. 3. לא

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון