דגדגן לא מתגרה בעת מגע או אוננות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/09/2023 | 03:00 | מאת: בלה

היי שלום, מלפני שנה שנתיים אני לא מרגישה שום תחושת סיפוק או גירוי בדגדגן כשבעלי מאונן לי אני בעצמי מרגישה אבל לוקח המון המון זמן. לאחרונה ניתקלתי בחומר סיכה לגירוי הדגדגן בעת מגע אבל רשום שצריך להיוועץ עם רופא נשים במקרה והאישה בהיריון או מניקה.. אני בהיריון בשבוע 22  האם מותר להשתמש בחומר הסיכה הזה לצורך גירוי או הנאה? תודה מראש נ.ב- אי גירוי או סיפוק באוננות מצד בעלי לא קשורה להיריון.. זה התחיל הרבה לפני 🫥

צריך להסתכל מה יש בחומר סיכה לפני שימוש ולבדוק כי לא פוגע בהריון.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון