איחור במחזור + בדיקת הריון שלילית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/08/2023 | 16:48 | מאת: אחת

שלום, נבדקתי אצל רופאת נשים לפני שבועיים ויום, בדקה בבדיקת אולטרסאונד את גודל הזקיק ואמרה שמשערת שכבר בייצתי או שאני מבייצת כעת ממש (נראה לי אמרה גודל זקיק 25 אם אומר לך משהו...), עבר 15 וחצי יום מאז וטרם קבלתי מחזור. בדיקת הריון ביתית + בטא יצאו שליליות. אני מודאגת מאד ואשמח לתגובה מהירה מה זה יכול להיות? האם תקין? והאם אולי יש עדיין סיכוי שאני בהריון? (מנסה כבר 10 חודשים..., בת 21, מחזור כל 26-30 יון וכעת אני ביום ה-31) תודה רבה!

רוב הזוגות עד גיל 35 אם ללא מחלות רקע נכנסים להריון תוך שנה של יחסים לא מוגנים. אפשר להמשיך לקיים יחסים סביב ביוץ אם יש לך מחזורים סדירים סביב 28 ימים אז ביוץ בערך סביב יום 14 מיום ראשון של וסת. במידה וללא הצלחה נא לפנות שוב בעוד חודשיים לרופאת נשים לקבל הפניות לבדיקות פרופיל הורמונלי, בדיקות זרע, צילום רחם ובדיות נסוות לפי שיקול דעת. לאחר מכן ניתן לפנות למומחה פיריון בקופת חולים שלך אחרי סיום בירור.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון