טיפול בדלקת לאחר ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/08/2023 | 21:17 | מאת: שירה

בתרבית שתן התקבלה תשובה חיובית לסטרפטוקוקס a, יחד עם הפרשות מוגלתיות ללא ריח, עם גרד וכאבים באזור אבל לא הייתה צריבה בשתן, רק הפרשות. לאחר שבועיים בהם טופלתי באנטיביוטיקה מקומית מסוג קלינדה, ולאחר קבלת מחזור שמהלכו לא היו תסמינים, חזרו ההפרשות והגרד. בתרבית שתן חוזרת לא הייתה צמיחה, אבל בתרבית וגינלית נצפה סטרפטוקוקס a. כעת מטופלת במוקסיפן ל10 ימים ובמקביל זיבודל 7 ימים. האם הטיפול הגיוני? יש סיכוי שמדובר במשהו אחר, למשל זיהום ברחם? אני חודשיים אחרי ניתוח קיסרי

24/08/2023 | 08:15 | מאת: שירה

אשמח לתגובה

טיפול נראה הגיוני. אם אין לך שיפור במצב קליני נא לפנות שוב להערכה רפואית חוזרת.

נא לפונת לרופא נשים לבדיקה חוזרת אם זה עדיין רלווטני

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון