שאלה חשובה מאוד!!!!!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/08/2023 | 16:08 | מאת: נטלי

היי אשמח לשאלה אם גיליתי את ההריון 6-7 ימים מקיום יחסי המין זה אומר שהיתי כבר בהריון לפני כן? היה לי סטיק שתן חיובי ובטא 390 ובאולטרסאונד ראו רירית של 22 ממ. קיימתי יחסי מין עם 2 גברים במקביל. עם אחד בתחילת החודש ועם השני ב17 לחודש ואז ב23 גיליתי על ההריון. אם גיליתי על ההריון ב23 לחודש אחרי שב17 לחודש קיימתי יחסי מין זה מעיד שכבר היתי בהריון לפני כן? אשמח לתשובה מפורטת!

היי נטלי- אין לי דרך לדעת מי האבא. הריון קורה מסביב לביוץ. הזרע יכול להיות בגוף יד כ-4 ימים. הפרייה יכול להיות עד כ -4 ימים מי יום הביעוץ- הביעוץ קורה 14 ימים לפני הוסת ( ביום 14 לנשים עם מחזורים של 28 ימים אבל יכול להיות לפני או אחרי לנשים אם מחזורים קצרים יותר או ארוכים יתר והרבה דברים יכולים לשנות את הביוץ. תעשי חשבון לפי המספרים שלך.

21/08/2023 | 08:59 | מאת: נטלי

והגיוני לגלות הריון לאחר 6 ימים מקיום היחסים? זה לא מוקדם מידי? זה כבר עלול להעיד שהיתי בהריון לא?

שלום עובר מתחיל להפריש BHCG בערך 9 ימים אחרי שהוא נוצר, אבל בדרך הכלל אפשרות לגלות הריון בבדיקת דם היא לפחות 12 ימים אחרי קיום יחסים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון