הפרשות חומות לא במחזור- לחוצה מאוד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/08/2023 | 08:00 | מאת: אנונימי

היי, אני סביב תאריכי הביוץ. שמתי לב לפני מס ימים שהתחילו לי מין הפרשות חומות. בבתחלה זה היה ממש בקטנה רק בניגוב צבע חום קל, לאחר מכן פתאום בניגוב יצא חום כהה ואתמול אפילו השאיר לי כתמים על התחתון(ממש קצת). לא קיימתי יחסי מים בחודשיים האחרונים. אשמח אם תעזרו לי אני מאוד לחוצה מזה זה בחיים לא קרה לפני..

היי. לפעמים ביעוץ יש הפרשות שונות מההפרשות היומיות, יש צורך לבדיקה והערכה כלל סונר. ממליצה לך לפנות לבדיקה רופא .

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון