דימום עם התקן קיילינה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/08/2023 | 07:29 | מאת: אנונימי

לאחר הכנסת התקן קיילינה לפני שנה, היו ממש הכתמות קלות של יומיים-שלושה כל חודש.. בחודשיים האחרונים אני מקבלת וסת של שבוע ויותר וממש דימום, לא חזק כמו לפני ההתקן, אבל כן החלפת 2-3 פדים ביום ( לפני חודשיים היה מספיק תחתונית) מה יכולה ליהיות הסיבה לזה?

היי. ממליצה לך לפנות לבדיקה רופא. יכול להיות שהתקן נפלט? שרירנים ברחם? ממצאים אחרים בחלל הרחם שגורמים לדימום. יש מורך להערכה מלאה כלל סונר בדיקת רופי ואולי גם בדיקות מעבדה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון