כתמים שבוע לאחר ווסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/08/2023 | 07:37 | מאת: גולי

בת 44 אורך מחזור 24 -22 יום ו.א 27.7 לאחר סיום הווסת הותחל טיפול לקנדידה אגיסטן נרות×3 וכדור פומי פעמיים עם שבוע הפרש. 6.8 התחילו כתמים ורודים וכאבי מחזור 8.8 נצפה זקיק גדול בus ובגלל ההכתמות וכאבי המחזור קיבלתי דוקסילין + כדור נוסף ל10 ימים. היום 10.8 כאבי מחזור וכתמים מתגברים. שאלותיי 1.האם הזקיק עלול להיות ציסטה או שניתן להבדיל ביניהם בוודאות בus. 2.האם יש קשר בין נטילת הטיפול בקנדידה להכתמות? 3.במידה ואקבל מחזור צפוי מאד מהמוקדם האם ניתן לומר שבייצתי בווסת שכן הרגשתי כאבי ביוץ ביום השלישי לווסת. מבולבלת מאד יש לי טיול שבוע הבא ולא תכננתי לצאת כשאני בווסת. אשמח לחוות דעתך תודה רבה 🙏

שאלה ראשונה-אם הממצא מעל 3 סמ הוא נקרא צעסטה. שאלה שניה-אין קשר בין טיפול בקנדידה להכתמות דמיות שאלה 3-לא בהכרח שבייצת מוקדם, ייתכן גם דימום ללא ביוץ

10/08/2023 | 10:09 | מאת: גולי

תודה רבה יש אפשרות לדעת ממה נובע הדימום אם הבדיקה הואגינלית תקינה?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון