לאחר כריתת רחם - :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/07/2023 | 12:17 | מאת: לימובד

לפני כמעט שנתיים עברתי הסרת רחם+חצוצרות (בעקבות צניחה משמעותית) בחודשים האחרונים החל דימום בתדירות של שבועיים-שלשה (מאז הניתוח ועד אז לא היה דימום כלל) בדיקת פאפ – תקינה הדימום מתגבר מפעם לפעם האם הווסת שלי חוזרת? גיל 45

בדרך הכלל סיבה לדימום לאחר כריתת רחם היא בעיה של צלקת הניתוחים באיזור (התפחות רקמה גרנולוטית מאוד עדינה ומדממת במגע). ממליץ לך לפנות לבדיקת רופא נשים יסודי ולבדוק. את לא אמורה לדמם אחרי ניתוחי כזה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון