שאלות על ביוץ בבקשה……….…

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/07/2023 | 14:40 | מאת: רון

שלום רב, קיימנו יחסים ביום שבת בלילה. ואתמול( יום שלישי) הרופא שלי אמר (עפ״י מעקב שעשיתי) שלדעתו הביוץ התרחש ביום שני. 1.יש סיכוי שתפסנו אותו? 2. היום עשיתי בדיקת דם לוודא שהיה ביוץ. התוצאה של e2 109.83 פרוגסטרון 7.09 האם היה? אפשר לפי זה לדעת בערך מתי? תודה מראש

סימנים של ביוץ בדרך הכלל : עליה של פרוגטרון וLH וירידה של אסרדיול. אין לנו תוצאות הקודמות. המלצות לכניסה להריון באופן ספונטני לפי הנחיות - לקיים יחסים בחלון - 3 ימים לפני ביוץ ו3 ימים לאחר ביוץ. אפשר לעקוב על ביוץ גם בשימוש בLH KIT בבית מרקחת למעקב ביוצים שלך. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון