גלולות דיאנה.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/07/2023 | 23:28 | מאת: נטילת 2 גלולות ברצף דיאנה

היי בטעות לקחתי 2 גלולות דיאנה באותו יום כי חשבתי שפיספסתי את הגלולה וטעיתי שפיספסתי מה אני עושה?? יוצא מצב שאני אסיים את החפיסה יום לפני ואני צריכה לעשות הפסקה של שבוע מאותו יום שאני כביכול מסיימת אבל עכשיו אני מקדימה ביום אז מה לעשות להמשיך רגיל??..ולספור מאותו יום שסיימתי אני ממש אשמח לתשובה ממש דחוף !!!!!!!!!!!

זה קורה לפעמיים. אין בזה זה שום סכנה. ברגע שמסיימת כדור אחרון תתחילי לספור שבוע של הפסקה ולאחר שבוע תתחילי חפיסה חדשה כרגיל.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון