איחור בגלולה הראשונה של החפיסה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/07/2023 | 09:53 | מאת: דליה

שלום ד״ר, אני נוטלת גלולות הרמונט באופן קבוע כבר שנים. השבוע הייתי במחזור (שבוע הפסקה), וביום ראשון הייתי צריכה ליטול את הגלולה הראשונה שבחפיסה החדשה. שכחתי ליטול את הגלולה הראשונה בחפיסה, ביום שני (למחרת) בבוקר קיימתי יחסי מין ואז ב10:20 בבוקר נטלתי את הגלולה הראשונה ובאותו יום ב22:30 (שזו השעה הקבועה בדרך כלל) את הגלולה השניה. האם עליי לקחת גם פוסטינור?

אם את נוטלת HARMONET באופן סדיר במשך מספר חודשים את מוגנת מספיק גם אם פיספסת גלולה 24 שעות ולקחת באותו יום ויום למחרת. אין צורך בPOSTINOR.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון