דימום וכאבים בבטן התחתונה שלא פוסקים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/07/2023 | 08:51 | מאת: אורית

אני עם טבעת מירנה כבר 5 חודשים ובקושי כבר היו לי דימומים רק הפרשות חומות פתאום התחיל דימום חזק וכאבי בטן חזקים שלא פוסקים הלכתי לרופא בדק ואמר שהטבעת במקום ונתן לי כדורים אסטרופם להפסקת הדימום האם זה אמור להדאיג או שזה יכול להיות ולמה הלחץ בבטן התחתונה לא עובר

שלום, יכולים להיות דימומים בתחילת שימוש במירנה, לפעמים גם מחזור יותר משמעותי מלווה בדימום וכאבי בטן ממליץ לך בכל אופן לבצע בדיקת הריון לשלול אפשרות כזאת כי יש דיווחים על הריונות עם מירנה. צריך להיות בקשר עם רופא/ה נשים שלך לגבי המשך טיפול.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון