בלחץ היסטרי ממש עזרתךךךך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/07/2023 | 23:04 | מאת: מלי הסובלת

אני בת 45לוקחת גלולת גנרה 10 שנים ברצף( באמצע הפסקות ונסיון לעבור להתקן ללא הצלחה). בחוגשים האחרונים מעט דימום בסוף החפיסה ובחודש הנוכחי לאחר 13 ימים כאבים כמו ביןץ ודימום כמו וסת קלה. הייתי אצל רןפאת נשים שבדקה באולטרסאונד וראתה שאין בעיה אבל אני בחרדה ממש(אמא שלי נםטרה מסרטן שחלות). הדימום מאז התחזק מאוד מה דעתך? תודה רבה מראש.

היי מלי. אם את אחרי בדיקה רופא ו לא מצא בעיה את יכולה להיות רגוע. לגבי ההיסטוריה משפחתי, ממליצה לפנות לרופא אונקוגנטית או אונקוגינקולוג לקבל המלצות לגביך. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון