דימום עם גלולות.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/07/2023 | 17:04 | מאת: יפה

התחלתי לקחת גלולות יסמין לפני שבועיים וחצי. לפני שבוע קיימתי יחסים והשבוע התחיל לי דימום שרק הולך ומתחזק. זה התחיל מכתם וכבר יומיים יש לי כאבים כמו במחזור אתמול היו הרבה כתמים חומים והיום היו גם הפרשות דמיות מלוות בתחושה של יציאה מהרחם עם קרישי דם ממש דומה למחזור קל. ממה זה קורה?

הי יפה. דימומים לא סדירים זה תופעה מוכרת בתחילת טיפול בגלולות . לאור שכאן משובר על דימום ביחיסי מין ממליצה לפנות לרופא נשים להערכה נוספת. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון