גלולות זואלי - פיספוס

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/07/2023 | 17:42 | מאת: אאאא

ביום רביעי התחלתי חפיסה חדשה של זואלי והיום יום שני כשבאתי לקחת את הגלולות שמתי לב שפספסתי גלולה אתמול ( יום ראשון - גלולה מס 5 ) אני לוקחת גלולות בשעה 16:00 בדרכ וביום שני לקחתי את הכדור של יום שני ואחרי חצי שעה לקחתי גם את הכדור של יום ראשון כי קראתי בעלון שלא משנה כמה זמן עבר מאז שפיספסתי בכל מקרה לקחת את הגלולה הנשכחת גם אם זה אומר לקחת 2 גלולות ברצף . יום ראשון בשעות הבוקר קיימתי יחסי מין ובצהריים שכחתי לקחת . לקחתי רק יום אחרי - יום שני ( עברו 25 שעות) רציתי לשאול האם יש מצב שאני בהריון? האם לקחת פוסטינור? אני יודעת שמהרגע שמפספסים לא מוגנים למהלך השבוע הבא אבל אני פיספסתי ביום שקיימתי יחסי מין . קיימתי יחסים בבוקר ובשעת הנטילה ב16:00 פיספסתי .. האם אני מוגנת ?

רוב הסיכוי שאת עדיין מוגנת למרות שפיספסת בייחוד שהפעספוס לא בהתחחה או בסוף. מציעה שלא לקחת פוסטינור. יש לעשות בדיקת הריון עוד שבועיים בכל מקרה ליתר ביטחון. תנסי בהמשך לקחת גלולות בצירוף פעולה קבועה שלך כמו צחצוח שיניים ואז יותר קל לזכור

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון