שריפה באיבר מין- באיזור השופכה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/06/2023 | 19:11 | מאת: הדר

שורף לי כבר שבועיים פלוס בפות. השריפה נמצאת לדעתי באיזור השופכה. זה לא דלקת בשתן כי אין צריבה במתן שתן וגם כי לקחתי אנטיביוטיקה לזה וזה עדיין לא עבר. כן שמה לב שיש תדירות גבוהה יחסית במתן שתן ולפעמים תחושה שלא התרוקנתי לגמרי ואי יכולת להשתין. אין ריח מסוים או הפרשות כלשהן. אפילו יצר החרמנות שלי נפגע מרוב שאני סובלת. זה ממש מציק לי וטורדני. כמו מה זה נשמע? ואיך אפשר לטפל?

יכול להיות שמדובר בדלקת פטרייתית, ניתן לטפל כשלב ראשון בקרם או נרות AGISTEN מקומי (ללא צורך במרשם) ולבקש מרופא משפחה או ורפא נשים הפניות לבדיקות שתן. אם ללא הטבה תפני לרופא לבדיקה יסודית.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון