הופעת מחזור באמצע חפיסת גלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/06/2023 | 01:32 | מאת: עדי

היי, אני בת 22, נוטלת גלולות של קלייר ב3 שנים האחרונות. בחודש שעבר החלו לי דימומים מועטים באמצע החודש (לקראת אמצע החפיסה) בסוף החפיסה הנל לא קיבלתי מחזור כמו בדרך כלל (וגם לא היו שום דימומים). ביצעתי בדיקת הריון בייתית לאחר שבוע שלא קיבלתי ויצאתי שלילית. היום, שבועיים לאחר התחלת החפיסה החדשה (ממש באמצע החפיסה) קיבלתי מחזור (דימומים חזקים, כאבי בטן, ותסמיני המחזור שאני חווה בדרך כלל כפי שהם) יש לציין שלא פיספסתי אף גלולה בחודשים האחרונים (מלבד חריגות של שעתיים שלוש לכאן או לכאן מזמן הלקיחה הרגיל) אני טסה בקרוב לחו״ל לתקופה של 3 חודשים ומתלבטת האם עדיף להפסיק את הגלולות בשל השיבוש, או להמשיך לקחת אותן כרגיל. אשמח לייעוץ. תודה רבה!

תמשיכי לקחת. ייתכן ורירית הרחם דקה מאוד בעקבות שימוש ממושך בגלולות ואת זה אפשר לפתור בד״כ ע״י גלולות במינון אסטרוגן יותר גבוה כמו פלורט. מומלץ להיבדק

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון