תוצאות בדיקת פרופיל הורמון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/05/2023 | 15:41 | מאת: אנונימית

שלום לאחר בדיקת דם של פרופיל הורמון נמצא כי TSH עומד על 6.26 ואני בתהליך הזרעה ביום ה10 של המחזור, האם צריך לעצור את התהליך או שאפשר לשלב טיפול תרופתי ולהמשיך בתהליך ההזרעה? תגובה

לדעתי אם את כבר בתהליך אין צורך בהפסקת טיפול בהזרעה כעת אבל במידה וללא הריון עדיף לפנות לרופא נשים בצורה מסודרת ולהתחיל טיפול בהורמני בלוטת הטריס לצורך הורדת TSH והערכה של פרמטריםפ נוספים, שליחת בדיקות נוספות - נוגדנים של בלוטת הטריס וכדומה. קודם כל להתאזן ולאחר מכן להכנס להריון עם ערכי TSH תקינים יותר.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון