אסטרדיול נמוך בגלל לטרוזול

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/05/2023 | 18:55 | מאת: גל

שלום, לקחתי לטרוזול ואני במעקב זקיקים. ביום ה 15 למחזור לפי האולטרסאונד הרופא שלי אמר שהתנאים מתאימים לביוץ והנחה לי להזריק אוביטרל למחרת. מאוחר יותר הגיעו תוצאות בדיקות הדם: אסטרדיול 167 LH 15 פרוגסטרון נמוך מ 2 האם יכול להתקיים ביוץ תקין בערך כה נמוך של אסטרדיול? מבדיקות הדם, הביוץ באמת קרוב?

היי גל. בפריון יש מלא פרוטוקולים שונים, את לא נותנת פרטים לגבי גודל בזקיק ועובי הרירית. אם לטרזול תמיד יש פרוגסטרון נמוך יותר. התשובה היא כן, יכול להיות שהיה ביעוץ תלוי בכל הניתונים ביחד.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון