התקן קיילינה ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/05/2023 | 07:58 | מאת: דורי

האם תופעות כמו מיגרנה ונימול בידיים (בזמן שינה) זה חלק מתופעות לוואי נורמאליות של התקן קייליינה? שמתי לב שחשתי בתופעות הללו עם גלולות מיקרולוט בעבר...והתקנתי לפני שבוע את הקיילינה וישר הן חזרו יחד איתו...האם תופעות הללו עוברות כשהגוף מתרגל? אם כן לכמה זמן? אם זה התקן זה לא אמור להיות יותר מקומי ולא בכלל הגוף? כמה זמן אמו רהגוף להתרגל להתקן? תודה רבה

פרוגסטרון לא אמור לגרום למיגרנה ונימול בידיים, לא נראה לי שזה מקיילינה. את צריכה בכל מקרה להיבדר. תמתיני בנתיים עם הוצאת ההתקן אבל אם הכל נשלל ותלונות נמשכות אפשר לנסות להוציא התקן

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון