כאב בבטן התחתונה בימי המחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/05/2023 | 15:18 | מאת: סיגל

שלום, אני בת 45 ללא ילדים ויש לי רחם שרירני. כבר כמה חודשים שבזמן המחזור החודשי (מחזור שנמשך כשבועיים) יש לי מדי פעם הרגשה כמו של צביטות חזקות בבטן התחתונה או בצוואר הרחם. בדיקת pap תקינה. הרופאת נשים אומרת שהכל קשור למיומות שיש לי ומתייחסת לכאב בביטול. האם יש איזו בדיקה שניתן לעשות שתאפשר לדעת למה יש צביטות חזקות כאלה? אני נמצאת בבדיקות לקראת ניתוח שרירנים. בתודה מראש, סיגל

הכאב יכול להיות קשור למיומות במיוחד שהוא מופיע במחזור אבל צריך לשלול גלקת ברחם או דלקת בדרכי שתן או מקור גסטרואנטסטינלי לכאבי בטן

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון