ילדה בת 15 וסת משחקת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/05/2023 | 08:02 | מאת: מאי

שלום רב נבת שלי בת 15 נוסת שלה התחילה ככאבי בטן ואז יציאה רכה ואחרי זה נתחיל טיפות דם והפרשות חומות וזהו לאחר חודש שוב,כאבי בטן חזקים לאחר יומייים טיפות דם והפרשות חומות ואז,עוד,חודשיים גם ככה אתמול בערב,כאבי בטן תחתונה והיא שלשלה אבל בנתיים אין וסת מה עושים אני בלחץ

בשנתיים הראשונות של קבלת ווסת הווסת יכול להיות לא סדיר עד שהציר יהיה בשל ואז בד״כ מסתדר. בכל מקרה היות ואף פעם קיבלה מחזור כמו שצריך יש מקום לקחת אותה לבדיקה כדי לוודא שהמערכת האנטומית רחם, צוואר רחם, נרתיק וקרום ביתולין תקינים ואין בעיה כשלהי כמו למשל חסימה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון