איחור במחזור אשמח לתגובה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/03/2023 | 07:16 | מאת: טל

יש לי איחור במחזור שבועיים כבר ועשיתי בדיקות חודש שעבר יצאו תקינות וחודש שעבר גם היה לי איחור של תשע ימים מה זה יכול להיות ? ואני גם במתח ובלחץ

19/03/2023 | 08:36 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה איחור בוסת יכול לנבוע מסיבות מרובות...חלקן פיזיות וחלקן נפשיות. חסרים פרטים מרובים בשאלתך כדי לנסות ולקבוע את הסיבה - גיל, מחלות רקע, אמצעי מניעה, סדירות וסתות עד כה וכו. במידה והדבר מטריד אותך ניתן לפנות לרופא נשים (לא יודע אילו בדיקות עשית עד כה!) לנסות ולהבין מדוע הדבר קורה. הרבה בריאות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון