לטרוזול ביום 8 לווסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/03/2023 | 20:46 | מאת: שרה

שלום צעירה עם שחלות פ. (זקיקים מרובים מאד) בתור תחילת טיפולי פריון קיבלתי מהרופא לטרוזול להתחיל ביום 8 לווסת (זה היום שהיינו אצלו) ראיתי ברשת שמומלץ להתחיל ביום 3\5, מה המשמעות של להתחיל ביום אחר? ומתי בערך צפוי להיות ביוץ? תודה!

17/03/2023 | 09:30 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה. נושא הפרוטוקולים השונים בטיפולי הפריון מורכב ביותר! אכן לרוב מתחילים ביום 5 אבל הדבר משתמה ממטופלת למטופלת ובמצבים רפואיים שונים. לא רואה שום בעיה להתחיל גם ביום 8... מניח שרופא הפריון שלך לקח בחשבון את כל הנתונים ויודע כיצד לתת לטרזול. לגבי הביוץ לא אוכל לומר לך, כנראה שתזמנו לא ידוע אצלך וזו חלק מבעית הפוריות. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון