מחזור שלא בא!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/03/2023 | 09:14 | מאת: חביבית

שלום, אני כ9 וחצי חודשים מהלידה, בדרך כלל המחזורים שלי הם בהבדלים של כ40 יום, המחזור האחרון היה בהבדל של 33 יום, והיום הוא יום ה50 ועדין אין שום מחזור באופק, שללתי הריון, התור לרופא נשים עוד כשבוע, ובנתיים אני מאד לחוצה, בחיים לא קרה לי את הדבר הזה, מה התופעה הזאת אומרת? ביום 41 היה לי הפרשות צמיגות, יכול להיות שאז רק היה לי הביוץ? תודה מראש...

14/03/2023 | 19:54 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה חביבית. ראשית- מזל טוב. חסרים קצת פרטים בשאלה שלך שיכולים לכוון בנוגע לסיבה בעיכוב- האם מניקה, בת כמה ועוד. ככלל - לא נשמע שישנה בעיה דחופה ועל כן תור לבדיקת רופא נשים בעוד שבוע שיוכל לשפוך אור בעיניין נשמע סביר ביותר. מאמין ומקווה שהתוצאות יהיו בסדר גמור. רק בריאות!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון