דפוסטון לדחיית הווסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/02/2023 | 21:33 | מאת: לינוי

קיבלתי מחזור ב8/2/23. אין לי מחזור סדיר. אמורה לנסוע לחופשה ב10/3/23 (אהיה ביום ה31 למחזור) רופאת נשים נתנה לי דפוסטון פעמיים ביום מהתאריך 20/2/23 (להתחיל ביום ה13 למחזור) ואמרה להמשיך עד הרגע שבו ארצה לקבל מחזור. טיפול של 21 יום עד החופשה, האם המינון והזמן תקין? מפחדת לקבל מחזור ביום הנסיעה. ושאלה נוספת האם אפשר לשתות אלכוהול עם הכדורים? האם אפשר לקחת משכבי כאבים עם הכדורים?

הרופאה נתנה לך טיפול נכון מבחינת מינון ותזמון. אם בכל זאת יופיע דימום אפשר לעלות ל 3 כדורים היום. עדיף ללא אלכוהול שלא ישפיע על הספיגה. מותר נגד כאבים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון