שאלה לגבי בדיקת - Amh

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/02/2023 | 22:57 | מאת: אנונימית

היי בת 30 עוד חודשים בבדיקת amh התוצאה היא 1.57 האם תקין לגיל שלי? בנוסף האם דימום חלש במחזור יכול להעיד על חוסר ביוץ/ביציות? מחסורים סדירים לרוב כל 25-27 ימים

16/02/2023 | 21:05 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה. רמות הנורמה של amh הן לא ברורות לחלוטין ועל כן הבדיקהעדיין לא נחשבת כבדיקה סטנדרטית. עם זאת רמות נמוכות מאוד או גבוהות מאוד עלולות להעיד על מצבים בעייתים שונים. נשמע שהבדיקה שלך בנורמה, כדאי להתייעץ עם מי שהפנה אותך כי נדרש להסתכל על מכלול הדברים ולא רק על רמת amh. כמו כן לאור וסתות סדירות כנראה שישנם ביוצים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון