אשמח לתשובה מהירה עבור השאלה המטרידה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/02/2023 | 20:00 | מאת: שירי

שלום רב יש לי מספר שאלות 1. האם הגיוני לגלות הריון לאחר 6 ימים? 2. האם הגיוני שנכנסתי להריון (שגיליתי לאחר 6 ימים) ללא מגע מיני? כלומר רק עם חיכוך איברים כאשר היתי עם תחתון וללא גמירה? 3. ככל הנראה ההריון הוא ממגע מיני קודם?

16/02/2023 | 19:23 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה. כנראה שמדובר בהריון שהתרחש לפני יותר מ6 ימים.

17/02/2023 | 08:29 | מאת: שירי

תודה על המענה האם זה בוודאות? אחרי כמה זמן העובר מתחיל להפריש הורמון בטא? ואחרי כמה זמן הוא משתרש ברחם? כל זה הגיוני ב6 ימים כדי לגלות הריון? ואם המגע המיני בוצע ב17 לחודש וההריון התגלה ב23 לחודש, זה נחשב 6 ימים או 7?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון