הכתמות שבוע לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/02/2023 | 19:02 | מאת: דוניי

בחודשיים האחרונים מופיעות לי הכתמות שבוע לפני מחזור, לפעמים זאת הפרשה חומה ולפעמים ורדרדה, זה מגיע עם כל התסמינים של המחזור כמו כאבי בטן, הורמונים, עצבים וכו' , בפועל המחזור מגיע רק אחרי שבוע. מה זה יכול להיות? קבעתי תור לרופא אבל הוא רק עוד 3 שבועות

16/02/2023 | 19:21 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה. הסיבות לדימומים לא סדירים הינה ארוכה ביותר...לא אוכל לדעת רק על פי התיאור. מציע לגשת לבדיקה, אין מדובר במצב דחוף או חירום לכן התור בעוד 3 שבועות הינו מטריד בעיקר ברמת חוסר הידיעה והמועקה. המון בריאות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון