הפרשה לבנה בתוך השתן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/02/2023 | 12:08 | מאת: אנונימית

שאלתי בזמנו ולצערי לא קיבלתי תשובה אז מנסה שוב מקווה שהפעם אקבל מענה אז תודה מראש יש לי הפרשה לבנה בתוך השתן רואים אותה בשירותים. היא קטנה כמו חלבון של ביצה כזה. זה קורה כמעט כל פעם שעושה שתן. עשיתי בדיקת שתן והיא הייתה בסדר. זה משהו שצריך לבדוק עוד? מה זה יכול להיות. תודה

16/02/2023 | 19:22 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום יכול להיות שמדובר בהפרשות נרתיקיות שיוצאו. ביחד עם השתן או סימן לזיהום בשתן, כדאי להשלים בדיקה של תרבית שתן. בכל מקרה במסגרת מעקב רופא נשים שגרתי אפשר להסב את תשומת ליבו לנושא.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון