דימום ווסתי חלש מאוד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/02/2023 | 17:33 | מאת: יות

שלום לכולם, בת 30 עוד חודש, בריאה בדר״כ. נוטלת גלולות מזה כ15 שנה (בגלל מחזור לא סדיר) נוטלת יאז פלוס מזה כמה שנים (כ5). בפעמיים האחרונות הדימום של הווסת נורא נורא חלש (ויותר וורוד מאדום) נשלל היריון. בפאפ HPV חיובי לא ל16/18 וקולפוסקופיה תקינה (כמובן במעקבים לפי המלצות רופאים). האם כדאי להגיע לבדיקה מקיפה אצל רופא או שאין צורך לדאגה מיוחדת? (יש תור לשבוע הבא) אשמח להכוונה. שבת שלום

מעט דימום בזמן המחזור יכול להיות בגלל הטיפול בגלולות, חסר לי שאלה שלך אם עברת ניתוח או פעולה בחלל הרחם(ֶגרידה. הוצאה מדינת של השליה) , ממליצה לפנות לבדיקה ולהערכה מסודרת.

05/02/2023 | 13:24 | מאת: יות

היי. תודה על המענה. לא עברתי שום פעולה פולשנית בחיי למעט קולפוסקופיה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון