אקטרופיון שאלה מודאגת מאוד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/01/2023 | 19:45 | מאת: שני

שלום רב ותודה מראש על המענה היום הייתי בבדיקה אצל רופא נשים ואני ממש מודאגת בין מחזור למחזור היו מספר פעמים הפרשה דמית ולכן הגעתי לביקור לפני כשנה ביצעתי פאפ שיצא תקין אך היום בבדיקה הוא אמר שיש אקטרופיון בולט מה המשמעות של זה אני חוששת נורא

היי. אקטרופיון מדובר במצב פיזיולוגי תקין במצבים מסויימים בחיים. אם הדימום לא התחיל אחרי יחיסי מין. לא חוזר על עצמו ולא חזק מאוד את יכולה להיות רגוע ולהמשיך מעקב שיגרתי .

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון