פספוס גלולת זואלי יום 9

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/01/2023 | 19:26 | מאת: שרה

היי , שמתי לב היום שפספסתי את הגלולה של אתמול (התשיעית בחבילה) אני לוקחת גלולות זואלי ולפי ההוראות רשום לקחת את הגלולה הקודמת והבאה ולסיים את אריזת המגשית, לקחתי את הגלולה של אתמול אבל לא הבנתי מה הכוונה לסיים את אריזת המגשית? האם לעבור לחפיסה אחרת או להמשיך כרגיל ? בנוסף האם אני בטוחה בקיום יחסים בשבוע הקרוב או רק עםקונדום? תודה…

להמשיך בחפיסה הנוכחית. היות ופיספסת גלולה באמצע החפיסה (יום 9) ולא בקצוות ככל הנראה שאת מוגנת ואין צורך באמצעי מניעה נוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון