שאלה מטרידה בנושא כניסה להריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/01/2023 | 15:32 | מאת: טל

שלום רב בתאריך 17.11 היתי עם בחור שאינו בעלי, לא היה בנינו יחסי מין אלא רק חיכוך של האיברים כאשר היתי עם תחתון (עד כמה שאני זוכרת) וגם לא היתה שפיכה שלו. בתאריך 23.11 גיליתי על ההריון (לאחר 6 ימים) הגיוני שההריון שלי מאותו בחור? אני בחרדות נוראיות. ב24.11 עשיתי אולטרסאונד וראו רירית מעובה של 22 מ״מ ובספק עיגול קטן מאוד בפנים. הביוץ שלי כנראה היה מאוחר. האם זה הגיוני?

21/01/2023 | 08:31 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה לפי התיאור שלך ההריון אינו מה 17/11 אלא כמה שבועות לפני כן שכן כבר יש ממצא באולטראסאונד.

21/01/2023 | 09:59 | מאת: טל

תודה רבה על המענה. למרות שככל הנראה היה לי ביוץ מאוחר ההריון עדיין לא יכול להיות 6 ימים לפני? כי עשו לי שינוי תאריך וסת. האם ניתן להרות מחיכוך איברים בלבד ללא שפיכה בכלל?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון