חיידק דחוףףףףףףף בבקשה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

17/01/2023 | 17:45 | מאת: מיטל

היי בבדיקת שגרתיות וגם שתן תרבית התגלהבסטרפטוקוקוס מסוג בי. אין לי שום תופעות. ממה זה נגרם בכלל?אף פעם לא היה לי. ומה עושים?תודה

18/01/2023 | 16:16 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

GBS או סטרפטוקוק מקבוצה b הוא חיידק נפוץ שיכול להיות גם בשתן. ניתן לטפל על ידי אנטיביוטיקה, אך לא תמיד צריך,כדאי להתייעץ עם רופא משפחה. בהריון החיידק מצריך טיפול סביב הלידה.

18/01/2023 | 18:00 | מאת: מיטל

תודה רבה. אך מה זא לא תמיד מצריך.אני לא רוצה לקחת סתם. ממה זה נגרם בכלל?ואיך יודעיל אם לתת או לא?לא הבנתי. אנטיביוטיק.ה זה לא סוכריה-:)

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון