בדיקת דם לפרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/01/2023 | 14:52 | מאת: ציפי

שלום, נערה בת 16 הופנתה לבצע בדיקת דם לפרופיל הורמונלי בהמשך לאבחנת שחלות פוליצסטיות בבדיקה, מחזורים פעם בכמה חודשים ושיעור יתר. מסתבר שעקב טעות במעבדה לא בוצעו כל הבדיקות הנדרשות, רק חלק. האם ניתן להשלים מחר (יום 11 למחזור) את הבדיקות הבאות: Cortisol DHEA-SULPHATE Androstendione Hydroxyprogesterone-17 או שחובה לחכות שוב לתחילת מחזור חדש שאולי יגיע רק בעוד 3-4 חודשים... בתודה מראש על המענה

07/01/2023 | 14:57 | מאת: ציפי

במידה שלא ניתן להשלים את הבדיקות ביום 11 ויש להמתין לקבלת מחזור חדש, האם ניתן בינתיים להתחיל טיפול בגלולות שנרשמו לה? או שאז לא תהיה משמעות לתוצאות הבדיקות במחזור הבא? תודה רבה על המענה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון