הפרשות לבנות דמויות קוטג'

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/12/2022 | 04:29 | מאת: אוראל

היי, כבר *חודש* מטופלת בזידובל ואגיסטןV, עקב מה שהרופא נשים איבחן כדלקת נרתיקית ופטריה. הגעתי אליו עם הפרשות מרובות, נוזליות ומעט ירוקות/צהבהבות(בדיקת PCR למחלות מין חזרה תקינה) כעת, חודש אחרי, ההפרשות הפכו גושיות, לבנות ודמויות קוטג'. -האם זה מעיד על כך שהטיפול עובד? -האם יש דרך אחרת ואולי חזקה יותר לטפל בזה? -האם ייתכן שזו בכלל דלקת ברחם שלא אובחנה נכון? *סיימתי אתמול עם המשחות והרופא נתן לי עוד משחת אגיסטןV ואמר להשתמש רק אם ההפרשות עדיין נראות שונות מהרגיל, מה שכנראה יקרה.

24/12/2022 | 23:02 | מאת: ד"ר תומר בר-נוי

שלום וברכה. נשמע על פי התיאור כי מדובר בפטרת נרתיקית. ניתן לטפל על ידי אגיסטן לרוב אך יש צורך לעיתים גם בנרות אגיסטן ואף קורס טיפולי יותר ממושך. קיימים עוד תכשירים הדורשים מרשם רופא. כמו כן באם אין הטבה כדאי להבדק פעם נוספת גופנית על ידי רופא נשים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון