איחור בווסת, ודימום רירי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

11/12/2022 | 17:59 | מאת: ב

בת 27, לא משתמשת בגלולות. רווקה. מחזור סדיר . הפעם איחר ,עד יום 37. ביומיים הראשונים היה דימום,אחר כך כמעט ולא. (יצא כמעט רק על טישו ולא על התחבושת). בווסתות האחרונות בתחילת הווסת יחסית, ביום הראשון בערך, יצאה מן רירית כזו, ואחר כך הכאבים ירדו משמעותית. הכאבים לא מאוד חזקים (אקמול עוזר). האם יציאה של רירית כזו היא תקינה? ומה יכולה להיות סיבה של ווסת קצרה כל כך? ומאוחרת?

שלום האם את בזוגיות?? אם כן עדיף לבצע בדיקת הריון אם לא זה יכול היות קשור חהרבה דברים שינוי באורח חיים מצב נפשי וכו אז מומלץ לבצע פרופיל הרמונאלי ביום השני של הווסת בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון