איחור מוזר במחזור-קצת מדאיג אותי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

03/12/2022 | 20:05 | מאת: מירוש

בת 22, ללא הריונות קודמים, ללא גלולות. מחזור דופק כל 34 יום כמו שעון. כרגע אני ביום 38 והוא עדיין לא הגיע. יש לציין שיש לי כאבי בטן והתכווצויות כמו במחזור כבר כמה ימים. ואין אפילו כתם קטן... ועוד דבר, אין סיכוי להריון. לא מקיימת יחסים. זה מצריך בדיקה? או שאני יכולה לחכות לראות עוד כמה ימים לראות מה קורה? (לא קרה לי מעולם) אשמח לתשובה כי קצת דואגת. תודה מראש!

בהחלט יכולה לחכות עוד כמה ימים. איחור של 4 ימים אינו מדאיג והינו מאוד שכיח. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון